Peuterleerplek 't Hoogstraatje
De van Hoogstratenschool
werkt samen met Peuterleerplek ‘t Hoogstraatje van JongLeren.
De methode die op de Peuterleerplek gebruikt wordt, is heeft een doorgaande lijn met onze school. Zo wordt uw kind stap voor stap voorbereid op de kleuterklas. De Peuterleerplek is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar.

JongLeren logo
De Peuterleerplekken van JongLeren
JongLeren is dé organisatie in Den Haag waar peuters spelend leren en zich zo ontwikkelen. Bij JongLeren kunnen peuters ontdekken en ervaren in een vertrouwde en veilige omgeving, waar ruimte is voor fantasie en creativiteit. We kijken goed naar ieder kind. We kijken wat uw kind nodig heeft en hoe uw kind zich ontwikkelt. Maar we leren kinderen ook om in een groep te zijn en samen te spelen en te werken. Zo helpen we de kinderen om zich goed te ontwikkelen. We zorgen ervoor dat kinderen zelfstandig worden en ook kunnen samenwerken. Dat is belangrijk voor hun toekomst.

Wat kost de Peuterleerplek?
Dat is voor iedereen anders. Het hangt af van uw persoonlijke situatie. Als u een Ooievaarspas heeft, is de Peuterleerplek gratis. Op onze website www.jonglerendenhaag.nl  kunt u onder ‘wat kost het’ eenvoudig zelf berekenen wat de Peuterleerplek voor u kost.

Contact en meer informatie
Het telefoonnummer van de groep is (070) 2053557.
Voor algemene informatie over Peuterleerplek ‘t Hoogstraatje, neem dan een kijkje op https://www.jonglerendenhaag.nl/peuterleerplekken/peuterleerplek-t-hoogstraatje/
De contactpersoon voor Peuterleerplek 't Hoogstraatje is Kim Idenburg 06 28247835 of k.idenburg@jonglerendenhaag.nl

VVE Thuis
Vooral de eerste levensjaren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Wat u thuis met uw kind doet, en hoe u speelt en praat met uw kind, heeft veel invloed op de ontwikkeling. Om u te helpen met activiteiten die goed zijn voor de ontwikkeling van uw kind, hebben we VVE Thuis. VVE betekent Voor- en Vroegschoolse Educatie.

Wilt u meer informatie over JongLeren?
Neem een kijkje op de algemene website www.jonglerendenhaag.nl